Monica Pleșcan

  În calitate de director și cadru didactic, cu o experiență de 26 de ani în mediul educațional, dintre care 15 ani în management și leadership, mi-am desfășurat activitatea condusă de spiritul civic și dorința de a contribui la dezvoltarea comunității. Am căutat modalitățile cele mai potrivite pentru a transforma oglinzile în ferestre pentru elevii care au trecut pragul școlii noastre, dăruind societății cetățeni de bază.

 În ultimii patru ani, am împletit armonios activitatea principală cu cea de Consilier Local, prin identificarea și asumarea noilor modalități de a contribui la dezvoltare și sprijin, prin inițierea unui Proiect de Hotărâre menit să susțină crearea unui „cuib de învățare” (PrimoHub) pentru copiii de clase primare, proveniți din medii dezavantajate, prin care li se asigură ore remediale și masă caldă, în fiecare zi, urmărind implementarea unei metodologii de învățare inovatoare. Prin formarea unei echipe de lucru, implementarea acestui proiect cu finanțare din partea Centrului Step by Step se va extinde și la nivelul altor instituții din Municipiul Pașcani.

 Am urmărit întotdeauna dezvoltarea continuă prin accesarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, nerambursabilă, prin programele POIM, POCU și PNRR, rezultatele acestora reflectându-se la nivelul comunităților  din Gâștești, Sodomeni, dar și la nivelul întregului municipiu, asigurând tranziția elevilor la nivelul superior de studii.

 Scopul activității mele este de a mă asigura că, la temelia sufletului societății noastre, se află o educație de calitate, trecând de la o generație la alta, adaptată conform nevoilor reale.

     “Monica Pleșcan”

Nume: Pleșcan Monica Vasilica

Vârsta: 46 ani

Stare civilă: căsătorită

Profesie: Director, profesor pentru învățământul primar – Școala Gimnazială „Ion Creangă” Gâștești, Mun. Pașcani

Motto: Educația este pașaportul către viitor, pentru că ziua de mâine aparține celor care se pregătesc azi. (Malcom X.)

Te invităm să fii parte din echipa liberalilor

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!