Dragi pășcăneni

   În 2020 am pornit, alături de dumneavoastră, în misiunea de a schimba în bine Municipiul Pașcani. Au fost 3 ani și jumătate plini de provocări, dar și de satisfacții. Am știut de la bun început că nu va fi ușor, că este mult de muncă, dar acest lucru m-a motivat suplimentar.
   Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a fi primarul dumneavoastră și sunt bucuros că în acest timp am reușit să demarez foarte multe proiecte de investiții, o parte finalizate, altele în curs de implementare. Acestea vor aduce prosperitate municipiului nostru.
   Vă mulțumesc că ați ales să rămâneți în Pașcani, să aveți grijă de familiile dumneavoastră și că vă faceți datoria față de comunitate!
   Vă scriu astăzi pentru a reconfirma faptul că sunt dedicat 100% misiunii pe care mi-ați încredințat-o prin votul din 2020. Voi continua proiectele de dezvoltare pe care le-am început. Acum mă cunoașteți mai bine și știți că sunt un om la fel ca dumneavoastră: serios, hotărât și muncitor.
   În 2020 ați votat speranța unei schimbari în bine, vă propun ca pe 9 iunie 2024 să votați certitudinea că vom continua să dezvoltăm Pașcaniul. Un mandat de primar este prea puțin pentru a rezolva toate problemele municipiului.
   Vă mulțumesc pentru încrederea acordată mie și echipei de consilieri locali care mă ajută să duc la capăt proiectele!

“Marius Pintilie”
Te invităm să fii parte din echipa liberalilor

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!