Dragi pășcăneni

Vă scriu aceste rânduri în pragul unei decizii importante pe care va trebuie să o luăm. Pe 27 septembrie, vom merge cu toții la vot, un vot ce este extrem de important pentru viitorul municipiului nostru. În următorii ani, Pașcaniul poate atrage fonduri europene, care vor plasa municipiul pe un loc vizibil pe harta intereselor economice ale marilor companii, ceea ce înseamna noi locuri de muncă și pe cale de consecință dezvoltarea orașului: construcții de locuințe, dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii, crearea de oportunități de recreere și, nu în ultimul rând, dezvoltarea afacerilor locale.

Pe 27 septembrie este timpul să alegem ce e mai bun pentru comunitatea noastră, un primar dedicat, cu o echipă capabilă să administreze acest municipiu, pe care îl numim, cu drag, acasă.

Programul echipei PNL are în vedere un plan realist pentru reconstrucția Municipiului Pașcani, astfel încât acesta să devină un oraș curat și civilizat, în care tinerii să dorească să rămână sau de ce nu, chiar să se întoarcă. Propunem prin acest program soluții viabile pentru problemele stringente ale orașului: locurile de muncă, piețele, cimitirul, siguranța cetățeanului, viața socială, bazele sportive, actele de proprietate, administrație transparentă si servicii publice efieciente. Trebuie să ne implicăm și să acționăm împreună, pentru a opri decăderea si depopularea orașului.

Dorința de a trăi în Pașcani, alături de familie, prieteni și colegi, m-a făcut să mă dedic acestui proiect de renaștere și dezvoltare a municipiului nostru.

“Marius Pintilie”
Te invităm să fii parte din echipa liberalilor

Dacă te regăsești în valorile promovate de noi, înscrie-te acum în echipa noastră!